Hi there!

Leuk dat je komt kijken op www.studioraas.nl. Wat is Studio Raas en wie is het gezicht achter Studio Raas?

In Amersfoort woon ik (Sjamana) met Bart en onze lieve Saar. In de avonden die ik voorheen in het zwembad doorbracht ben ik nu druk met creatieve werkjes.

De basis voor mijn liefde voor creatieve bezigheden is gelegd op de vrije school. We leerden er van alles, van waterschilderen tot tekenen met verschillende materialen, van houtbewerking tot het maken van een eigen fluit en van breien tot borduren. Toen ik een paar jaar terug in Amerika was bij mijn Noorse oma is het creatieve vuurtje opnieuw aangewakkerd. Met haar heb ik het breien weer opgepakt. Terug in het vliegtuig maakte ik mijn eerste sjaal af en dat was het begin van diverse breiprojecten. Kindje op komst? Dan maakte ik een aapje, beer of pop.

Toen ik zelf zwanger was van Saar heb ik, naast het breien, het naaien achter de naaimachine opgepakt. Saar werd geboren en er lagen diverse 'Oliver' broekjes en overslagtruitjes voor haar klaar. Niet veel later, op het moment dat ze begon te tijgeren, ben ik begonnen met het maken van babyschoentjes. Een tas vol babyschoentjes verder, had ik een model te pakken dat Saar paste. Voor mijn verjaardag kreeg ik een set leesten waar mee ik het model in vier maten heb uitgewerkt. De schoentjes kan je nu in een aantal kleuren krijgen. Ik moet me elke keer inhouden als ik bij de leerhandel ben, dus zal het aantal kleuren vast nog verder uitbreiden.

Niets is leuker dan samen nadenken over nieuwe kleurencombinaties. Lijkt je het leuk een paar te bestellen, maar zou je graag een paar samen willen stellen? Dat kan natuurlijk. Daarvoor is het handig om even contact op te nemen. Ik vind het super leuk om samen na te denken over je wensen en dit te vertalen naar een nieuw (uniek) paar!

De schoentjes maak en verpak ik met veel liefde. Het oog voor detail is te danken aan een gezonde dosis perfectionisme. Is er iets niet helemaal zoals ik wil dan haal ik het gerust helemaal uit en begin ik opnieuw. De schoentjes zijn pas echt klaar als het paar feestelijk is ingepakt, klaar om op avontuur te gaan met hun nieuwe eigenaar!

Deze webshop is een nieuwe stap. Voor nu vind je hier babyschoentjes en verhalen over het moederschap, creatieve dingen waar ik me mee bezig hou en knutselprojecten. Daarnaast heb ik nog een legio aan idee├źn die nu nog ergens zweven, wie weet wat de toekomst nog verder brengt!

Kijk gerust rond en heb je een vraag, stuur me een berichtje!

Liefs, Sjamana

check Product added to compare.